Način in potek dela

  • razvoj izdelka v sodelovanju s stranko in dizajnerjem/arhitektom
  • inženirske rešitve prilagojene stranki
  • 3D izris in CAD/CAM načrtovanje
  • stalno sodelovanje med inženiringom in proizvodnjo
  • sodelovanje z najboljšimi specializiranimi podjetji (steklo, kovina, oblazinjenje)
  • medfazna in končna kontrola kakovosti

V začetni fazi sodelovanja spoznamo zahteve in želje stranke, na podlagi skic in pogovora izrišemo 3D model in predlagamo inženirske rešitve. Pred pričetnom proizvodnje s stranko uskladimo finančni in časovni vidik projekta.

Načrtovanje in priprava proizvodnje poteka s pomočjo najmodernejše CAD/CAM programske opreme, ki omogoča 3D projektiranje in avtomatiziran prenos na CNC stroje.

Usposobljena ekipa skrbi za natančno izdelavo ter sprotno kontrolo kakovosti vseh sestavnih delov, posebej bogate izkušnje imamo na področju obdelave masive in furniranih površin, uporabljamo pa tudi vse ostale materiale, ki se uporabljajo pri opremljanju modernih interierjev.

V fazi proizvodnje spodelujemo z najboljšimi specializiranimi podjetji za obdelavo stekla, kovine, oblaznjenje in drugih specifičnih materialov.

Veliko pozornost namenjamo spremljanju inovacij in razvoja materialov in postopkov. Smo strokovnjaki za površinske obdelave pohištva, kar bistveno vpliva na končni videz in kvaliteto izdelka. Uporabljamo veliko različnih tehnik in sredstev za površinsko obdelavo furnirjev, masivnega lesa in končenga lakiranja in poliranja.

Pred odpremo opravimo končno kontrolo kakovosti, pakiranje in uskladitev z naročnikom glede montaže.

blank1