Področja našega dela

  • celostni zasebni interieri ali posamezni stanovanjski prostori
  • celostni projekti ali posamezni prostori za hotele in restavracije
  • dizajnersko kosovno pohištvo
  • pohištvo za križarke
  • notranjosti jaht in jadrnic

Excel international pokriva več različnih področij pohištvene industrije. Proizvodne prostore in procese smo oblikovali na način za nemoteno vzporedno proizvodnjo dizajnerskega pohištva (stoli, mize, samostoječe pohištvo) in zasebnih (kuhinje, dnevne sobe, celotna stanovanja) ter javnih interierjev (hotelske recepcije, restavracije).

Nudimo projektno vodenje z inženirskimi rešitvami po meri. Posebej smo specializirani za izdelavo pohištva po naročilu, kjer je zahtevana odlična kakovost in najzahtevnejše končne obdelave (visoko sijajno poliranje, posebni materiali)

Nudimo tako izdelavno edinstvenih kosov, kot serijsko izdelavo dizajnerskega pohištva.

Najzahtevnejše področje, ki ga pokrivamo, pa je pohištvo za križarke in notranja oprema prestižnih jaht. Sodelujemo z znanimi ladjedelnicami in opremljamo najprestižnejše križarke in zasebne jahte, kar nam zaradi specifičnih zahtev daje vpogled v najnovejše trende, predpise in tehnologije.

Moderno tehnologijo kombiniramo z znanjem in izkušnjami tradicionalnega mizarstva. Končni rezultat je kvalitetno pohištvo, izdelano z veliko natančnostjo in iz najboljših materialov.

blank1