O nas

Začetki

Excel International je bil ustanovljen leta 1993 in se je od skromnih začetkov razvil v uspešno in trdno podjetje. Prvotno smo bili usmerjeni predvsem v izdelavo interierjev za zasebne naročnike, kmalu pa smo vzpostavili tudi partnerstva z design studii, za katere izdelujemo visoko kvalitetno dizajnersko pohištvo.

Strast do natančne izdelave in končnih obdelav nam je omogočila tudi vstop v segment najzahtevnejšega ladijskega pohištva. Sodelujemo z najboljšimi specializiranimi podjetji in opremljamo notranjosti največjih zasebnih jaht in križark.

Kdo smo in za čem stremimo

Smo dobro uigrana skupina profesionalcev z izkušnjami iz projektiranja in izdelave zasebnih interierjev, ladijskih interierjev, prodajnih površin in samostoječega pohištva.

Z naprednim pristopom k projetiranju in moderno tehnologijo lahko strankam pomagamo pri razvoju in izdelavi najzahtevnejših izdelkov. Ekipa izkušenih mizarjev z izostrenim občutkom za detaile zagotavlja odlično izdelavo in končno obdelavo.

Ponosni smo, da združujemo znanje iz mnogih različnih področij. Od izdelave masivnega pohištva, do obdelave posebnih materialov za navtično industrijo, specialnih zaključnih obdelav in visoko sijajnega lakiranja. Lastni prostori v velikosti 2000m2 nam omogočajo delo na večih projektih hkrati. Mala in srednje velika naročila designerskega pohištva potekajo vzporedno z izdelavo notranjosti jaht in zasebnih interierjev.

Naročniki posebej cenijo, da projekt spremljamo od začetnih skic, izdelave, kontrole kvalitete, do pakiranja in pošiljanja do končnega kupca. Izkušena skupina monterjev zagotavlja kvalitetno in hitro montažo na končni lokaciji.

Kaj ponujamo
• pomoč pri razvoju in inženirske rešitve od skice dalje
• oblikovanje in razvoj z naprednimi orodji (CAD-CAM, 3D modeliranje)
• z modernimi stroji opremljeno delavnico (5-osni in 3-osni CNC, lakirne kabine)
• spretno, izkušeno in uigrano ekipo
• natančno kontrolo kvalitete
• pakiranje za končnega kupca
• montažo na lokaciji

Zagotavljamo tudi popolno zaupnost.

blank1