Kuhinje po naročilu

Kuhinje po naročilu Excel združujejo pestrost stilov in oblik, lepoto naravnih materialov ter skladnost linij ob upoštevanju pravil funkcionalnosti.

Pri oblikovanju in izdelavi nas vodi naša osnovna filozofija, to je prilagodljivost željam kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva.

Prepustite se navdihu in skupaj z našimi oblikovalci oblikujte svojo idealno kuhinjo. Prisluhnili vam bomo in skupaj zasnovali vrhunski prostor, ki bo balzam za oči in ga bo užitek uporabljati.

Predstavljamo vam osnovne linije kuhinj po naročilu, pri čemer naj vam le-te služijo zgolj kot pomoč pri vaši kreativnosti. Naj bo minimalistična, moderna, klasična ali rustikalna, pomembno je, da kuhinja ustreza vašemu okusu in slogu. Mi pa vam z izdelavo po meri, uporabo željene vrste masivnega lesa, furnirjev ali lakiranja zagotovimo njeno vrhunsko kvaliteto in unikatnost.

Modeli kuhinj

Dnevne sobe in ostalo pohištvo

V odprtih interierjerjih, kjer se dnevni prostor prepleta s kuhinjo in jedilnico, je posebej pomembna medsebojna slogovna usklajenost pohištva, ki definira namembnost  posameznega prostora. Z našimi dnevnimi sobami lahko stilno povežete dnevne prostore v celoto.

Dnevne sobe lahko izdelamo v enakom stilu kot kuhinje in jedilnice, ali pa vsak prostor slogovno prilagajate po svojih željah.
Naše, po meri narejeno, pohištvo se od masovno proizvedenega loči po kvaliteti izbranih materialov in vrhunski izdelavi, prav tako kot tudi po možnosti popolne personalizacije.

Razporedite elemente, vitrine, in police po svojih potrebah in si ustvarite popolno bivalno okolje – naši notranji oblikovalci vam pri tem nudijo vso potrebno podporo. Skupaj lahko izpeljemo projekt na katerega bomo ponosni in vam bo nudil kvaliteto bivanja mnogo let, mogoče celo gneracij.

blank1